Ingen oppvarming på over 16 år.

Ikke mindre enn 5 forskjellige datasett bekrefter, – ingen global oppvarming på min. 16 år!

BxDAuUzCMAASRAI

Cicero hevder oppvarmingen “fortsetter som aldri før”! Spørsmålet blir da, – hvor??

“Det sitter nok av kompetente klimaforskere parat, til sene nattetimer, for å forfatte nyanserte svar basert på forskningsrapporter publisert i tunge vitenskapelige tidsskrifter.”

Svar;  Nei, det er feil på på flere måter. Forskere skal være etterrettelig, nøktern, ærlig og uten bias. Videre skal de ha kunnskap om klima. Det finnes ingen slik kompetanse i Norge (aktivister regner vi ikke som forskere), men det finnes unntak, og de støtter ikke teorien, et eksempel er; “De forunderlige klimamytene” av Ivar Giaever fra 2011. Like aktuell i dag.

En annen ting er korrupsjonen som har utviklet seg i peer-review prosessen (fagfellevurdering), hvor rapporter som ikke støtter, eller som åpent går i mot menneskeskapt global oppvarming nektes publisert i nettopp disse “tunge vitenskapelige tidsskrifter”, den er også omtalt i siste rapport fra Senatet i USA (Les mer om det her ..) og utgjør et alvorlig problem for all forskning, omtalt her .. Faktum er, etter 10-år med forskning har ikke forskningen funnet ett eneste bevis, ikke ett!! bevis for at forbrenning av fossilt brennstoff varmer atmosfæren, faktisk har jeg personlig lest ikke mindre enn 5 rapporter som sier det motsatte, den siste rapporten fra NASA’s Langley Research Center  medførte at en annen kjent aktivist, James Hansen, pensjonerte seg.

Faktisk, det eneste de har som støtter deres teorier om menneskeskapt global oppvarming, er den vanlige håndsopprekningen av aktivister, en flertalls-“beslutning”, et “konsensus”,  – jeg bare tulla, den er like falsk! Denne rapporten tar for seg Cook Et Al. 2013 av John Cook og de andre kriminelle hos “Skeptical Science”.

Les mer hos Klimarealistene.

Mindfulness highlighted in Davos at the World Economic Forum


Roald J. Larsen (Top of page)  –  Google+  –  Roald J. Larsen (Blogspot)  –  Twitter  –  Facebook  –  Skype: roaldjl2009

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s