Natur og Ungdom, aktivister uten svar, tåper uten respekt

Natur og Ungdom har en kampanje gående “100.000 Klimajobber nå!” “Skap grønne jobber NÅ! – brems oljeutvinninga”. Siden jeg synes at det høres tåpelig ut, på flere måter, så bare måtte jeg meddele Natur og Ungdom mitt syn.

Spørsmål 1. Hvor har de tallet 100.000 i fra? Hvorfor akkurat 100.000? Hva er spesielt med 100.000?

Spørsmål 2. De “krever”? Ja vel, – av hvem? Skal regjeringen vedta jobber??

Spørsmål 3. Hvem eller hva skal finansiere disse “jobbene”?

Spørsmål 4. Hva skal disse “grønne” jobbene gå ut på?

Men viktigst, hvorfor?

Jeg var naturligvis i overkant optimistisk da jeg tok kontakt på Twitter, der jeg bl.a  skrev følgende (loggen avbildet er ufullstendig);

Er det ingen dere kjenner som har litt peiling på vitenskap?

Twitter   Varsler1

Twitter   Varsler0

Som man kan se, ikke mye saklig å hente der. Men masse av den vanlige hersketeknikken, og flere eksempler følger:

Twitter   Varsler2

Dette er bare noen eksempler. Det som er et tankekors er at disse gruppene som liksom hevder å være så bekymret for vårt klima, forurensing, framtiden, miljø, oljeleting osv. De gidder ikke en gang sette seg inn i hva de snakker om. Alle som har kritiske spørsmål blir møtt med stillhet, latterliggjøring, ad hominem og straw-man argumenter. Ikke ett argument basert på fakta, vitenskap eller faktiske data. Bare svada, tull og fjas. Det blir hevdet at jeg var arrogant, vel – det er ikke jeg som “krever” 100.000 jobber, og tåler de ikke aggressive, kritiske spørsmål, kanskje de burde vurdere om de er på rett kurs?

Siden disse gruppene utgjør en betydelig pressgruppe opp mot regjering og opptar stor plass i det offentlige rom, burde de ikke opplyse hva grunnlaget er for sine standpunkter? Og skal man bruke milliarder på politikk som er utformet på grunnlag av svada?

Mer svada ..

Twitter   Varsler

Og mer ..

Twitter   Varsler4

Og disse skal man ta på alvor??

Noen eksempler på grafer jeg sendte ..

ocean-heat

CO2back1826-1960eorevk

temperator_ co2

BxBNCfpIUAAvodx

Phan_CO2

Ingen av disse fant de å kunne kommentere. Jeg la også med flere linker til artikler utgitt i det siste, – ingen kommentarer fra Natur og Ungdom.

Tale H. Ellingvåg ba om kilder. Naturligvis oppfattet jeg det som et spørsmål om dokumentasjon, men jeg misforstod nok, for fakta, grafer og lenker, ekle fakta, nei det er bare brysomt. Vi snakker tross alt her om en religion, fakta er totalt uinteressant og irrelevant.

Natur og Ungdom driver intet annet enn politisk propaganda basert på pseudovitenskap, utkledd som vitenskap men hvor de i virkeligheten har tatt klima som gissel i et spill for å melke staten for skattebetalernes penger.

Representanter for Cicero – Senter for klimaforskning, som også var linket inn i samtalen ..

Twitter   Varsler6

Bidro heller ikke med noe saklig, og det skal liksom være folk som driver med forskning, for våre skattepenger. De baserer seg på falske data, knadde data, forfalskede grafer og PAL-reviewed rapporter (fagfellevurderinger utført av venner med falsk dokumentasjon på kunnskap og erfaringer innen spesielle felt). Kort fortalt – politisk propaganda utkledd som vitenskap i den hensikt å lure myndighetene til å utbetale midler til en forskning som Obama sa var over, iom. at vitenskapen “was settled”.

John Cook, mannen bak Cook et al 2013, 97% Consensus (fraud),

her avbildet i sin über SS Consensus fürer uniform:

John Cook  Hvem andre vi vet om laget sin egen uniform .. hmmm

Cicero – Senter for klimaforskning baserer altså sin “vitenskap” John Cook’s propaganda-side, Skeptical Science, hvor man ikke finner noe vitenskap, kun politisk propaganda, som tidligere nevnt. De er ikke den eneste organisasjonen som baserer seg på falske data derfra, Forskning.no og Terje Whal gjør også det. Klimasvindelen koster verden, hver dag ca. 1 milliard us dollar, men ingen er interessert i de faktiske dataene, eller hvor mange liv som går tapt. Helt utrolig!!

Google Hacked the ‘Skeptical Science’ Website

Monckton responds to Skeptical Science

‘Skeptical Science’ Says Concerns About Dangerous Global Warming are Unimportant

Low brow PR antics from ‘Skeptical Science’ disguised as an April Fools joke

The Ultimate ‘Skeptical Science’ cherry pick

Idiotic libel from the ‘Skeptical Science’ crowd

Skeptical Science’s John Cook – Making **** Up

The ‘Skeptical Science’ kidz are up to no good again


Twitter 19.09.2014; Natur og Ungdom mener fakta og vitenskap er ubehagelig, ref.: Anders S. Danielsen.

I en senere twit hevder Anders S. Danielsen at han ikke har noen verv i Natur og Ungdom, og siden jeg hadde for mye fakta syntes han det ble for ubehagelig, resultatet er at han ble nødt til å blokkere meg. Oh my! Tenk det, tenk for en nedtur det er å bli blokkert av en aktivist jeg aldri har hørt om ..

Twitter 20.09.2014;  Natur og Ungdom retweetet  Marte R Ulltveit-Moe @marterum 60 min

I klimakrisas tid kan ikke vesle ‪#‎Kristiansand‬ bygge ny firefelts motorvei rundt byen. ‪#‎PeoplesClimate‬ @Naturvern ‪#‎settnedfoten‬

Roald Larsen @Roald_J_Larsen 8 sek
@marterum @NaturogUngdom @Naturvern Veldig lokal “klimakrise”? I resten av verden ser vi ikke noen slik krise.

Idioti i “Natur” og Ungdom!

NU_ Idioti

Anders S. Danielsen synes kritikk er så vondt at han har, som jeg skrev over, sperret meg. Men den gutten må jo være komplett vettaskræmt for kritikk og motforestilling  fordi han har også gått til det skritt å klage til Twitter med det til følge at jeg nettopp fikk følgende mail;

Hello,We’ve received a complaint from an individual that your account is in violation of the Twitter Rules (https://twitter.com/rules), and specifically our rules regarding targeted harassment and abuse.

You may continue operating your account provided that you discontinue this abusive behavior. Please note that continued abusive behavior may lead to your to your Tweets no longer being available in Search or in the permanent suspension of your account.

Thank you for your cooperation.

Twitter Trust & Safety

Anders S. Danielsen, – om du synes mine få uskyldige meldinger var skumle, hvordan vil du reagere når onkel Politi kommer ramlende inn og krever deg stilt til ansvar for din deltakelse i denne svindelen?  Slik som svindlerne nå må i Australia??


When results go bad ..

Løgn har tatt over for vitenskap ..

Cook’s konsensus på 97% – hvor feil kan det egentlig bli?


Roald J. Larsen (Top of page)  –  Google+  –  Roald J. Larsen (Blogspot)  –  Twitter  –  Facebook  –  Skype: roaldjl2009


19. September 2014

I dag har Natur og Undom en sak om seismikk gående. Jeg leser med forundring på hvor ulogisk deres argumenter er, dvs. mangel på argumenter. Fra NRK; “Vi vil fiske som normalt, selv om de skyter seismikk.” sier fiskerne. Videre skriver NRK; “Lokalbefolkning, fiskere og miljøvernere står i dag sammen mot Universitetet i Bergen og NGUs seismikkskyting i fjorden mellom Andøya og Senja.”

En samling aktivister fra div. propagandaorganisasjoner, reiser på skattebetalernes penger til Lofoten for å protestere .. De skal også ut på fjorden i flott RIB-båt og dokumentere “støyen”.

Å protestere er lov, stiller ikke spørsmål ved det. Men grunnlaget, hva er grunnlaget for å bruke skattebetalernes penger for denne protesten? Og all denne reisingen, skaper ikke det både støy og forurensing?

Og om fisken, eller hvalene, som stimer rundt utstyret til Norges Geologiske Undersøkelse (NGU) finner støyen ubehagelig, vil de da ikke flytte seg?

I dag er det ikke mye svar å få fra Natur og Ungdom ved spørsmål om grunnlaget for protestene etter at de i går avslørte at de ikke vet hvordan, hvorfor eller hvor de 100.000 nye “grønne” arbeidsplassene skal komme fra. Les saken her ..

Når deres protester ikke er forankret i vitenskap, kan man da spørre hva de holder på med?

tumblr_n78x4vVljK1tbh1dho1_400

Les innlegget i Dagsavisen ..


Roald J. Larsen (Top of page)  –  Google+  –  Roald J. Larsen (Blogspot)  –  Twitter  –  Facebook  –  Skype: roaldjl2009


En sak fra Hamar Arbeiderblad 11. September.

10603336_858579267499535_8554327296532496239_n10670068_858579297499532_8128339733552547037_n

Illustrerende for kunnskapsnivået. Totalt fraværende kunnskapsnivå, mener jeg naturligvis. 75% av pengene Natur og Ungdom får hvert år kommer fra skattepengene våre. Dette er vel noe av det beste vi kan få av argumentasjon på å avslutte den sløsingen.


Realisme er grunnlagt på ekte vitenskap. (Engelsk, orig. fullver.  Climate_Change_Reconsidered_II_Physical_Science)

NIPCCForside                                           KlimarealisteneLogo


Roald J. Larsen (Top of page)  –  Google+  –  Roald J. Larsen (Blogspot)  –  Twitter  –  Facebook  –  Skype: roaldjl2009

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s